Det har länge funnits ett brett och stort utbud av sexleksaker. Men nu har det introducerats en helt ny produkt på marknaden, den så kallade Womanizer. Detta är en sexleksak till för kvinnor, det är en klitorisstimulerande produkt som fungerar på ett annat sätt än vibratorn. Womanizern är utvecklad med en särskild Air Technology. Denna teknik skapar ett sug som på så vis stimulerar klitoris, helt utan att faktiskt röra vid klitoris. Den sugande effekten skapar en skön vibration och beroende på vilken Womanizer man köper finns ofta olika hastighet och rörelsemönster för ökad njutning.

Njutning för kvinnor

Idag finns det många olika modeller av Womanizer, bland annat modeller med autopilot. Detta är ett särskilt program som tar dig genom en njutningens resa fylld av stimulerande vibrationsmönster och styrkor. Dessutom har man kommit så långt i utvecklingen att produkten är nästintill ljudlös. För dig som gillar att njuta på flera sätt i badkaret eller duschen fungerar även Womanizer här. Den är nämligen utformad på ett sätt som inte alla påminnande produkter är. Den är helt vattentät och tillverkad av ett silkeslent silikon. En stor fördel med den här produkten är att du slipper krångla med batterier. Den laddas smidigt upp med hjälp av en tillhörande laddare. Se denna sida om njutning och sex,

Så används womanizer och andra varor

Womanizer kan verka lite tricksig att använda första gången, då den måste sättas rätt till skillnad från vibratorn som kan användas på olika sätt. Den här sexleksaken har som ett munstycke som ska sättas mot själva klitoris. För att sugfunktionen ska fungera så bra som möjligt bör du trycka munstycken mot klitoris så att det på så vis sluter tätt. Tryckvågorna kommer sedan att skapa ett sug och en slags vibration som en del beskriver som ett drömlikt oralsex. Denna sida har information om vad som rör sex och njutning.

Var kan du köpa njutningsvaror för kvinnor?

Produkten hittar du enklast genom att söka online. Med rätt nätbutik får du den skickad snabbt hem i ett paket som inte avslöjar vad som finns inuti. Nätbutiker med detta typ av sortiment är specialister på att bevara din integritet och leverera dina produkter hem utan att avslöja för andra betraktare av paketet vad det kan vara.