När en ny familjemedlem välkomnas in i världen genom dopet är det en långvarig tradition att skapa en personlig minnesgåva som symboliserar denna speciella händelse. En doptavla är ett sådant exempel och dessa tavlor har genom åren kommit att bli en kär och viktig del av dopceremonin. Fortsätt att läsa för att få reda på fördelarna med att köpa en sådan!

5 fördelar med att köpa en doptavla till det nya barnet

En doptavla, eller dopgåva som det också kallas, är en konstnärlig och dekorativ inramning av det nydöpta barnets namn, födelsedatum, dopdatum och ofta även annan relevant information. Att införskaffa en sådan tavla är ett bra sätt att bevara minnet av dopet och dessutom ge en personlig touch till barnets rum.

Fördelarna med att införskaffa detta dopminne är således att denna gåva är:

  • En minnesvärd gåva. En doptavla är en betydelsefull present som hjälper till att bevara minnet av barnets födelse och kan bli en kär ägodel genom åren.
  • Personlig och anpassningsbar. Som kund kan du ofta enkelt anpassa tavlan för att få den precis som du önskar. Därmed får du en unik och personlig inredningsdetalj när du klickar hem en sådan.
  • Finns i flera olika stilar. Det finns doptavlor i många olika stilar att köpa och flera är designade av svenska designers. Detta ger dig som kund möjligheten att hitta en stil som passar din personliga smak och heminredning.
  • Kan skapa ett kreativt kollage. Som köpare kan du skapa ett kollage med flera doptavlor för att på så vis skapa en intressant och dynamisk väggdekoration.
  • Är en perfekt present. Doptavlor är inte bara en fantastisk detalj för barnets rum utan kan även vara en uppskattad gåva till mor- och farföräldrarna som ett minne av deras barnbarns födelse.

Sammanfattningsvis är fördelarna med att köpa en sådan här tavla för att minnas ett dop många. Några exempel på dessa är att du genom att göra detta får en minnesvärd gåva som är personlig och anpassningsbar. Dessa tavlor finns dessutom i flera olika storlekar och du kan kombinera fler än en tavla för att skapa ett kreativt kollage. Dessutom är detta en utmärkt present att ge bort till mor- och farföräldrar och andra närstående.