Det är många dyra saker som ska fixas till studenten men en studentskylt eller ett studentplakat är faktiskt en mycket viktig del av studentfirandet. Gör inte ditt barn besviken och beställ en fin studentskylt på nätet. Det är enkelt och snabbt!

Såhär enkelt beställer du en studentskylt. Leta upp en sida på nätet som tillverkar studentskyltar. De flesta har mallar som du kan använda och där du kan se det färdiga resultatet hur din skylt kommer att se ut innan du beställer. Sedan laddar du upp den bild du tänker använda. Om bilden är för liten och har för dålig upplösning kommer sidan att säga ifrån. Om du vill använda en pappersbild så är det bättre att scanna in bilden snarare än att fota av den med mobiltelefonen. Välj en bild med bra ljus där ansiktet inte är i skugga eftersom det ser illa ut när bilden förstoras. Efter att du laddat upp din bild kan du välja någon av de mallar som finns på sajten. Välj en mall i de färger som förstärker det fina med din bild. Du kan flytta runt och skala om din bild hur du vill. Kanske behöver den roteras? Fyll i den text du vill ha som till exempel namn, årtal och klass är vanligt. Välj även storlek på skylten. En liten modell av skylten är bra om bilden inte är så skarp, en större skylt syns självklart bättre men kan vara opraktisk på andra sätt.

Hur får du hem studentskylten?

När du är nöjd med resultat så beställer du din studentskylt. Du kan i vissa fall välja att hämta skylten i en butik eller få hemleverans, då betalar du för frakten. Frakt tar vanligtvis ungefär 5 dagar, men om du har bråttom så finns det ofta ett expressalternativ att välja på. När du får skylten så monterar du den själv. Det är enkelt och du får med pinnen som skylten ska sitta på samt ett regnskydd för att skydda skylten om det regnar. Så enkelt är det att fixa den finaste studentskylten och göra så att ditt barn får det bästa studentfirandet. Lycka till!