Golvslipning Stockholm

Är golvet slitet och du funderar på att köpa nytt? Håll i hatten ett tag och se över möjligheterna för att slipa till det befintliga istället. Det är både billigare och smidigare men resultatet blir häpnadsväckande bra och får ditt slitna och av märken fula golv att se helt nytt ut. Hur lång tid arbetet tar är svårt att säga på förhand och beror givetvis på storleken på golvet eller golven men du får nog räkna med allt från några dagar till upp till en vecka.

Vad behövs för att slipa golvet? En hel del förarbete och noggrannhet. Naturligtvis kostar det en slant också. Frågan är hur mycket du är beredd att betala? Man kan idag på ett ganska smidigt sätt själv slipa golvet om man är någorlunda händig och har tålamodet att läsa in sig på vad som behövs. En maskin hyr du på något av byggvaruhusen från cirka 500 kronor om dagen och uppåt. Men det gäller såklart att ha precision i det du gör. Att göra fel blir både fult och framför allt dyrt du då sannolikt behöver ta dit någon som rättar till det. Så varför inte anlita ett proffs istället som fixar till det direkt? Vår rekommendation skulle vara att besöka golvsliparnastockholm.nu

Offerter och referenser

I likhet med alla andra jobb som man anlitar någon för att få utfört kan det vara svårt att veta den exakta prisbilden innan. Be därför någon i din närhet som har fått golvet slipat själv eller som jobbar inom något hantverksyrke och kanske kommer i kontakt med det på arbetstid om hjälp. Sammanställ ett bra underlag som du sedan skickar ut till olika företag och be om offert. När offerterna sen ramlar in kan det vara bra att gå igenom dem med en sakkunnig. Det skiljer ofta i priser beroende på maskin, material och så vidare. Det billigaste alternativet behöver inte vara sämst och det dyraste behöver inte vara bäst.

Kolla upp företagets tidigare kunder och be om referenser. Det är viktigt att företaget du ska anlita har god erfarenhet men också att de sköter sin dokumentation och att alla kvitton är i ordning. Detta för att du ska ha på fötter om du hamnar i en tvist med bolaget i efterhand om vad ni kommit överens om.