CDON är en av Nordens största marknadsplatser online och här finns ett stort utbud av produkter – bland annat inom kategorin elektronik. CDON kan ses som en slags samlingssida, där olika E-butiker kan lägga ut produkter till försäljning.

I kategorin mobiltelefoni hittas många olika modeller av iPhones samt även en hel del tillbehör till dom olika modellerna.

Utbud av iPhones på CDON

CDON är som sagt en av Nordens största marknadsplatser – och kanske även en av dom äldre. Företaget har varit aktivt i e-handelsbranschen sedan 1999 och erbjuder ett stort utbud av produkter. En av dom stora kategorierna på sidan är ”elektronik” där det bland annat går att hitta mobiltelefoner från märket Apple, det vill säga iPhones.

iPhone är en egen kategori på sidan och för att hitta rätt modell att köpa går det att använda sig av filtreringsverktyget för att fylla i till exempel önskad skärmstorlek eller modell. Som vanligt finns produktbeskrivning att tillgå genom att klicka sig in på produkten där det även finns annan bra info. Till exempel anges ”Säljs och skickas av xxx” vilket alltså förklarar vilken butik som är det faktiska återförsäljaren.

iPhoneutbudet på CDON är som sagt stort och dom flesta modellerna finns att tillgå, lika väl som olika färger och telefoner med olika stort lagringsutrymme.

iPhonetillbehör

På CDON finns även mängder av mobiltillbehör som passar både till iPhones och andra mobiltelefoner. Allt det viktiga som kan tänkas behövas får att hålla mobilen, som är mångas allra käraste ägodel, i gott skick. Populära produkter i kategorin är bland annat:

  • Skrämskydd
  • Laddare
  • Skal

Skal finns till exempel att hitta för dom flesta iPhonemodellerna – både äldre och dom senaste och detsamma gäller med skärmskydd och andra praktiska tillbehör. I kategorin finns tusentals produkter från olika återförsäljare att välja bland – kort och gott något som passar dom flesta iPhoneägana.

Handla på sidan

Att handla på CDON är som att handla i vilken e-butik som helst men värt att tänka på är att samma typ av produkt kan ha olika priser, eftersom dom kommer från olika återförsäljare. Även när det kommer till fraktavgifter och leveranstider kan det skilja sig. All info kring återförsäljare, leveranskostnad och leveranstid finns att hitta under respektive produkt.

Vid frågor och funderingar finns uppgifter till kundtjänst att hitta på hemsidan.