Sugen på att dra till fjälls och på jakt efter en sajt som samlar de bästa skidmärkena och tipsen för en lyckad trip? Ridebrain är vad du letar efter. Här erbjuds försäljning av kläder och utrustning samt bästa tips på utrustning och skidorter som du bör besöka. Sajten är på engelska för att kunna attrahera folk även utanför Sverige.

RidebrainPerfekt för dig som har släktingar eller vänner som ska komma på besök från andra länder. Eller om du har släktingar och bekanta som länge talat om att de vill komma och se Sverige men inte riktigt hittat en bra anledning. Låt Ridebrain sälja in vårt avlånga land och vad det har att erbjuda i vintersport. Allt är inte bara mörkt och tråkigt från november till april. Tvärtom är det då det roliga verkligen händer.

Hos Ridebrain hittar du allt

Skidor, snowboard, hjälmar, goggles, ryggsäckar och stavar. Det är viktigt att hitta en utrustning som passar dig och din stil och som du även kan känna dig snygg och fräsch i. I deras Gear shop kan du se bilder på alla produkter och enkelt lägga en order. Är du osäker på vad du ska ha för att klara kylan? Inga problem, Ridebrain har ett brett utbud även på kläder och säljer det mesta som behövs när du ska upp i bergen. Underställ, handskar, mössor, koftor, tjocktröjor, jackor och täckbyxor. Coola västar och shorts finns också för den som vill frångå det mest traditionella och hitta en egen stil i backen.

Reseguide för friluftsupplevelser

Via Ridebrain finns en reseguide som inte bara innefattar Sverige. Den baseras på åkare och medarbetares guider med väderrapporter och tips från en mängd olika orter. Sverige, Norge, Frankrike, Italien, Österrike, Schweiz och Tyskland. I Sverige har de fokuserat på Åre, Hemavan och Sälen. Från Norge är fokusen Tyrsil och Hemsedal. Från övriga Europa kan du läsa om de klassiska orterna runt Alperna som St Anton, Verbier, Cervina, Chamonix och Val-d’Isère. Men även betydligt mer långväga resmål och orter (från Sverige räknat) som USA, Kanada och Japan. Missa inte något viktigt, kika in i deras guider och hitta inspiration för hur du kan upptäcka världen på skidor eller snowboard.