Tror du på andlighet? Tarotguiderna är en perfekt samlingssida på nätet där du kan ta del av allt från spännande och intressanta artiklar om det mediala, till att få hjälp med vägledning genom att ringa Tarotlinjen. Här är allt samlat, oavsett om du är intresserad av runor, drömtydning eller kanske tarotkort. Visste du exempelvis att olika halvädelstenar har olika egenskaper?

Jaspis är en vacker och populär sten och finns i mängder av olika färger och mönster. Den är vanlig i bland annat smaragdgrönt, rött och gyllene och är ofta prydd med mönster. Jaspis är ett vanligt material för smycken men också till mosaik och porslin. Men vad är då egenskaperna som gör jaspis så unik? Jo jaspis är en sten som vårdar. När du håller stenen nära dig kan du känna ett lugn och trygghet, något som gör stenen populär som halsband då den som är stressad och orolig kan få hjälp att bli lugn. Beroende på vilken färg och typ av jaspis du använder kan egenskaperna skifta en aning. Exempelvis var det vanligt förr att man använda den röda jaspisen under ritualer där någon utstått en kraftig blödning.

Mer information för den som söker

Hos Tarotguiderna kan du få bra hjälp och stöd, oavsett vart du befinner dig i livet. Till exempel kan olika sorters halvädelstenar hjälpa dig med allt från halsont och nervositet till nedstämdhet, oro och mycket mer. Beroende på vart någonstans du bär stenen på kroppen kan den ge olika effekt. Kroppen är nämligen indelad i olika chakran. Det finns olika behandlingar för kroppen genom chakran, som anses vara bevisade. Det är ett sätt att behandla kroppen genom energier som löper genom kroppen. Detta kan du också läsa mer om hos Tarotguiderna.se för att veta mer om dig själv på ett andligt stadie.

Kolla runt lite på sidan för att läsa dig till olika sorters information. Här finns allt om tidigare liv, husdjur, runor och mycket mer. När du läser på, kan du koppla samman olika områden och få en förståelse över hur kroppen och sinne hänger ihop på djupare nivåer i detta och föregående liv.